cakeboss logo
 
 
54907_fondant_smoother_lifestyle__2
 

Cake Boss™ Fondantroller

Rol fondant of gumpaste tot de ideale dikte met de plastic rolstok van Cake Boss™! Het gewicht van de rolstok zorgt ervoor dat oneven fondant automatisch plat wordt gedrukt. Omdat de rolstok van plastic is gemaakt kunnen er, in tegenstelling tot houten rolstokken, geen scheurtjes of inkepingen in komen én is de rolstok plakbestendig. Hierdoor blijft de rolstok een egaal oppervlak creëren.
Met deze rolstok ben je verzekerd van prachtig glad fondant voor het maken van taarten en cupcakes, net zoals de Cake Boss™ dat doet!
Cake Boss™ Decorating Tools zijn ontworpen om taart decoreren gemakkelijker en plezieriger te maken voor zowel beginnende als gevorderde bakkers van alle leeftijden.
Geschikt voor de vaatwasser.

Meer...
55516_gum_paste_rolling_pin_with_guides
Fondantroller 23 cm

Rol fondant of gumpaste tot de ideale dikte met de 23 cm lange Fondantroller van Cake Boss™! Het gewicht van de rolstok zorgt ervoor dat oneven fondant automatisch plat wordt gedrukt. Omdat de rolstok van plastic is gemaakt kunnen er, in tegenstelling tot houten rolstokken, geen scheurtjes of inkepingen in komen én is de rolstok plakbestendig. Hierdoor blijft de rolstok een egaal oppervlak creëren. Tevens bijgesloten twee sets van handige siliconen meetbandjes van verschillende diktes.
 

 

55517_acrylic_diamond_rolling_pin
Fondantroller ‘Diamond’

Maak prachtige diamant afdrukken in rolfondant met de Cake Boss™ Acryl Fondantroller Diamond.
Deze fondantroller geeft een speciaal tintje aan uw taarten en cupcakes voor speciale gelegenheden, zoals een verloving, huwelijk of jubileum. De roller is gemaakt van duurzaam massief gegoten acryl en plakt vast niet tijdens het rollen. De lengte roller is 23 cm.
 
55517_embossed_fondant_rolling_pin_diamond_design_
 
 

55509_acrylic_dots_rolling_pin
Fondantroller ‘Dots’

Maak gestippeld rolfondant met de Cake Boss™ Acryl Fondantroller Dots.
Deze fondantroller geeft een speciaal tintje aan uw taarten en cupcakes voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, kinderfeestjes, huwelijk en nog meer. De roller is gemaakt van duurzaam massief gegoten acryl en plakt vast niet tijdens het rollen. De lengte roller is 23 cm.
 
55509_embossed_fondant_rolling_pin_dot_design_

 

4-delige Fondant Sjablonen Quilts and Squares

Maak een prachtige patronen en vormen in rolfondant met de Cake Boss™ Sjablonen Quilts and Squares .
Deze fondant sjablonen zijn gemaakt van heldere en flexibele plastic en zijn ontworpen om het decoreren van taart gemakkelijker en plezieriger te maken voor zowel beginnende als gevorderde bakkers van alle leeftijden.
Versier taarten en cupcakes met vierkant, gewatteerd en zelfs diamant patronen op rolfondant.
De sjablonen zijn ook geschikt om te decoreren met glazuur.
Met de hand afwassen.
 

Accessoires

55560_letter_impression_set_3_
Fondant Stempelset Letters en Nummers

Stempel uw naam, teksten en data in rolfondant met het Cake Boss™ Stempelset Letters en Nummers.
Het stempelset is ontworpen om het decoreren van taart gemakkelijker en plezieriger te maken voor zowel beginnende als gevorderde bakkers van alle leeftijden. Gemaakt van duurzaam kunststof en elke letter in een handig frame om uw bericht gelijkmatig te stempelen.
Met de hand afwassen.
 

55561_ribbon_cutter
Fondant Ribbon Snijder

Fondant decoreren is makkelijker en leuker dan ooit met de Cake Boss™ Fondant Ribbon Snijder die verschillende decoratieve linten kan maken in fondant, marsepein, gebak en zelfs in koekjesdeeg.
De fondant snijder heeft een set van 4 wielen voor het snijden recht, klein en groot geribbeld stroken alsmede twee sets afstandhouders en borgringen, allemaal handig verpakt in een blikken doos.
De fondantsnijder is gemaakt van stevig, duurzaam kunststof en de onderdelen zijn gemakkelijk te verwisselen. De snijder kan zowel dik als dun rolfondant verwerken, evenals gum paste, marsepein en allerlei soorten deeg.
Niet geschikt voor de vaatwasser.

Meer...
 

 

Koekjes/fondant stekers en stempels

Druk perfecte vormen in fondant of deeg met deze sets van Cake Boss!
Variërend van 1,25 cm tot 11,5 cm doorsnede, snijden deze cutters gemakkelijk door fondant tot een dikte van 1,25 cm.
55562_4_piece_truck_presses_lifestyle_2_
4-delige stempelset Vrachtwagens

Druk stoere vrachtwagens in fondant of deeg met deze 4-delige stempelset van Cake Boss!
Verras uw kinderen met stoer gebak. Deze set bestaat uit een hijskraan, brandweerauto, vrachtauto en een bestelbus. Perfect voor versieren van uw gebak, cupcakes en meer.
 

55563_4_piece_princess_presses_1_
4-delige stempelset Prinsessen

Druk vormen uit van het traditionele prinsessen thema in fondant of deeg met deze 4-delige stempelset van Cake Boss!
Verras uw kinderen met dit prinsessen thema op hun favoriete gebak. Deze set bestaat uit een baljurk, rijtuig, kasteel en een kroon. Perfect voor feestelijk versieren van uw gebak, cupcakes en meer voor kinderfeestjes en andere festiviteiten.
 

55565_5_piece_star_cutters_1_
5-delige set Snijvormen Sterren

Snij prachtige sterretjes in fondant of deeg met deze 5-delige set van Cake Boss!
Deze set is perfect voor versieren van uw gebak, cup cakes enzovoorts, maar ook voor het maken van koekjes en meer voor de feestdagen, verjaardagen en andere feestelijke momenten.
Variërend van 1 cm tot 12 cm doorsnede snijdt u deze vormen gemakkelijk door fondant, deeg, marsepein en meer tot een dikte van 1,25 cm.
 

55567_8_piece_daisy_cutters_1_
8-delige set Snijvormen Madeliefjes

Prachtige creaties kunt u maken met deze 8-delige set snijvormen ‘Madeliefjes’ van Cake Boss!
Cake Boss maakt bakken en decoreren makkelijker en leuker voor bakkers van alle leeftijden.
Het is de perfecte set voor het versieren van taarten voor kinderfeestjes, lentefestiviteiten, Moederdag of wanneer u maar wilt. Uiteraard kunt u met deze vormen ook prachtige koekjes maken.
De snijvormen zijn taps toelopend en voorzien van een rand voor een goede grip vasthouden.
De afmetingen van de vormen variëren tussen de 1,25 en 10 cm.
 

55570_9_piece_square_cutters_2_
9-delige set Snijvormen Vierkant

Het is hip om vierkant te zijn bij het versieren van taarten met behulp van de Cake Boss 9-delige set snijvormen.
Cake Boss maakt bakken en decoreren makkelijker en leuker voor bakkers van alle leeftijden.
Het perfecte gereedschap voor het aanbrengen decoraties op taart en ander gebak. Geweldig voor verjaardagen, speciale gelegenheden of om een dag meer speciaal te maken.
Deze negen vormen maken het eenvoudig om gelaagde fondant- en deegdecoraties te maken. Uiteraard kunt u met deze vormen ook koekjes maken.
De snijvormen zijn taps toelopend en voorzien van een rand voor een goede grip vasthouden.
De afmetingen van de vormen variëren tussen de 1,25 en 10 cm. '
 

 
54910_26_piece_mini_alphabet_cutters_lifestyle_
26-delige set Snijvormen Alfabet

Van A tot Z: oneindig woorden maken in fondant, deeg of marsepein met de Cake Boss™ 26-delige RVS Snijvormen set Alfabet.

Cake Boss maakt bakken en decoreren nog makkelijker en leuker voor bakkers van alle leeftijden. Ideaal voor het versieren van gebak voor verjaardag, jubileum en bruidstaarten. Gebruik ook eens om koekjes van te maken; leuk en leerzaam voor kinderen.