cakeboss logo
 
 
55528_24_piece_advanced_tip_set_lifestyle_2__1

Decoratieve spuitmonden

 
55527_12_piece_basic_tip_set_1_
12-delige Basisset spuitmondjes

Bloemen, sterren en de bladeren zijn nog maar het begin van de prachtige ontwerpen die u kunt maken voor taarten en cupcakes met behulp van deze Cake Boss™ 12-delig Basic spuitmondjes set.

De 12-delige set bestaat uit 11 populaire RVS decoratie spuitmondjes en een duurzaam kunststof koppelstuk. Met deze set kunt u rondjes, sterren, bloemen, gevlochten manden, blaadjes, rozen in verschillende afmetingen.
Hiermee worden taarten, cupcakes en ander gebak omgetoverd tot iets speciaals.

Meer...
 

 

Spuitzakken

 
54892_medium_piping_bag_2_
Spuitzak van katoen

Met de katoenen spuitzak van Cake Boss™ wordt versieren nóg leuker en makkelijker! Maak mooie decoraties van glazuur of deeg voor soesjes. Vanwege het katoenen exterieur is de spuitzak een duurzame aankoop en bovendien makkelijk vast te houden en dus meer controle. Het katoen helpt om glazuur te beschermen tegen verweking terwijl u werkt.
 

50338_set_of_3_icing_bags
3-delige set Piping Spuitzakken

Deze Cake Boss™ 3-delige set Piping spuitzakken is het perfecte trio van het versieren van uw gebak. Taart decoreren is gemakkelijker en plezieriger voor bakkers van alle niveaus met deze plastic spuitzakken in de maten 20, 25 en 30 cm.
Deze set geeft bakkers tal van mogelijkheden voor Icing van cupcakes en het toevoegen van versieringen op koekjes. Ook handig voor het glazuren van taarten. Gebruik elke zak voor een andere kleur glazuur. Elke zak is veilig afgesloten langs de naad en heeft een lus voor het dichtknopen.
Meer...